Son Dakika

ECHO Awards birincisi  Domino’s Türkiye!

Türkiye’yi temsil eden toplam 1200 kişi katılımıyla gerçekleşen bir araştırmayla “E-ticaretin En İyilerini” belirleyen ECHO Awards’ta, Domino’s, kendi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. 

Ülkemizde önemli teknolojik dönüşümlere imza atan Domino’s, teknolojiye verdiği önemin ve bu alana yaptığı yatırımların ödüllerini toplamaya devam ediyor. Rakiplerinden farkını sadece lezzeti ve kalitesi ile değil, hayata geçirdiği teknolojik uygulamalarla da ortaya koyan Domino’s, aynı zamanda sektöre de yön veriyor.

Dijital alandaki başarısını aldığı ödüllerle kanıtlayan Domino’s, bu ödüllere bir yenisini daha ekledi. Domino’s, 1200 kişilik Türkiye temsili bir araştırmayla “E-ticaretin En İyilerini” belirleyen ECHO Awards’ta kendi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Bu ödül kuşkusuz Domino’s’un adeta pizza satan bir teknoloji firması olma iddiasını da kanıtlar nitelikte.

Mağazasıyla En İyi Entegre Çalışan E-Ticaret Sitesi kategorisinde yılın kazananı olan Domino’s en iyi multichannel uygulamayı yapan marka olduğunu bu ödülle bir kez daha gösterdi. Bilindiği üzere dijital alanda pek çok çalışma ve teknolojiye yatırım yapan Domino’s, pek çok dijital uygulamanın yanı sıra son dönemde kullandığı yepyeni teknolojilerle bu entegrasyonu sağlama konusuna son derece özen gösteren bir marka.

Mağazalarından ürün alırken uygulama üzerinden sipariş verme imkânı sunulması, pandemi döneminde bu uygulamanın çok daha aktif kullanılır hale getirilmesi gibi faktörler Domino’s’un kendi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak en iyi entegrasyonu sağlayan marka olarak bu ödülü kucaklamasında etkili oldu.

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s ile bu bayram lezzetli sofralarda buluşuyoruz

Domino’s ile bu bayram lezzetli sofralarda buluşuyoruz

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, bu bayramda da sofraları şenlendirmeye devam ediyor. 12-25 Temmuz tarihleri arasında Domino’s …