Son Dakika

Dinçer Lojistik ile ilgili tüm haberler

Deneyimi, kaliteli hizmet anlayışı, yetkin kadrosu ve insan kaynağına verdiği önemle sektörde farklılaşan Dinçer Lojistik, kurulduğu 2003 yılında öncelikle kimyasal ve tehlikeli kimyasal lojistiğine odaklandı.

 

Sürekli büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen, bu alandaki başarısıyla pazarda haklı bir yer edinen marka, zaman içinde tehlikeli madde lojistiği deneyimine inşaat, plastik ve kauçuk, endüstriyel ürünler, tanker (dökme taşımalar), otomotiv yan sanayi ve bitki koruma ürünleri gibi farklı alanları da ekledi.

 

2017 yılında özel ekip ve araç filosu yönetimini geliştirerek hizmetlerini FMCG sektörüne de taşıyan Dinçer Lojistik; depolama ve antrepo hizmetlerinden nakliyeye, hammadde tedarikinden başlayarak son kullanıcı erişimine kadar lojistiğe, e-ticaretten kontrat lojistiğine kadar ihtiyaç duyulan her alanda katma değerli, kapsamlı ve kaliteli hizmet vermektedir.

 

Türkiye’nin en çok tercih edilen şirketlerden biri olarak faaliyetlerini sürdüren Dinçer Lojistik; 81 il ve 973 ilçeye yayılmış komple ve parsiyel dağıtım hizmetleri ağının yanı sıra 17 ilde yer alan 35 lokasyonda, toplam 350 bin metrekarelik alanda depolama hizmetleri sunmaktadır.