Son Dakika

GCA ile ilgili tüm haberler

Temelini 2015 yılında atan GCA, Gürok Holding’in 25 yılı aşkın sürede sofra camı üretiminden edindiği birikim ve deneyimini cam ambalaj sektöründe de yenilikçi bir yaklaşımla devam ettiriyor. GCA, sadece ülkemizde değil dünya çapında da önemli başarılara imza atarak, uluslararası arenada cam ambalaj sektöründe öncelikli olarak tercih edilen oyunculardan biri olma yolunda hızla ilerliyor. Başta Orta Doğu, Avrupa ve Afrika ülkeleri olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

GCA AR-GE ve inovasyon alanında gerçekleştirdiği etkin ve sürdürülebilir çalışmalarıyla ülkemizdeki cam ambalaj sektörünü ileriye taşıyacak projeleri başarıyla yürütüyor. Kaliteli ve güvenli üretim gerçekleştirmenin dışında, çevreye ve insana saygıyı daima ön planda tutmayı, birliktelik oluşturduğu müşterilerini “iş ortağı” olarak kabul ederek müşterilerine ve ülke ekonomisine değer katmayı görev biliyor.

Sektöründe fark yaratarak ulusal ve global arenada tasarım ödüllerine layık görülen GCA, cam ambalaj sektörünün gelişimi için çalışan Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu (FEVE) üyeliği ve federasyona katkıları ile sektörde küresel bir rol üstleniyor. Tasarımdan satış pazarlama faaliyetlerine kadar tüm süreçlerinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve BRC/IoP Ürün Güvenliği Yönetim Sistemleri’ne uygun çalışan GCA; çevreye saygılı üretimi önemseyen, geri dönüşüm konusuna büyük hassasiyetle yaklaşan, doğayı korumak adına çeşitli projeleri üreten ve uluslararası boyutta yürütülen projelere destek veren, ülkemizdeki cam ambalaj sektörünün önemli oyuncularındandır. GCA ÇEVKO, ASD ve SUDER üyesidir; aynı zamanda ÇEVKO Yönetim Kurulu’nda yer almaktadır.

Kütahya 1.OSB’de yer alan GCA üretim tesislerinde üretim proseslerinden, kalite kontrol ve paketleme proseslerine kadar her aşama en son teknoloji ve tam otomasyon sistemleri ile yürütülüyor. Daima ileriyi gören ve geleceğe yatırım yapan GCA, üretim tesisinin altyapısını birden çok cam üretim fırını ile üretim yapabilecek şekilde tasarlamıştır. Bu doğrultuda 2021’de faaliyete geçen yeni fırın yatırımıyla GCA, kapasitesini yaklaşık iki katına çıkarmıştır.