Son Dakika

Luxaviation Group ile ilgili tüm haberler

Luxaviation Group, 1964’ten bu yana küresel müşteriler için özel seyahat deneyimleri sunmaktadır.

 

Belçikalı bir girişimci ve aynı zamanda pilot olan André Ganshof van der Meersch tarafından kurulan ve elli yılı aşkın geçmişe sahip olan şirket, vizyoner, öncü ve yenilikçi özel havacılık deneyimleriyle ve mükemmellik yaratma taahhüdüyle uçuşlarını sürdürmektedir.

 

Luxaviation Group, birinci sınıf havacılık markalarından oluşmaktadır: Luxaviation, Luxaviation Helicopters, Starspeed ve ExecuJet. Beş kıtada 24 saat aralıksız süren bir operasyonda 1300’den fazla çalışanı ile, özel ve ticari uçaklar için uçak yönetimi, özel charter hizmetleri ve dünya çapında 26 havalimanındaki VIP yolcu terminallerinin yönetimi ve işletilmesi konusunda hizmetler sunmaktadır.

 

Her zaman yenilikçi bir ruha sahip olan Grup, kurucusunun yarattığı değeri dünyanın önde gelen lüks deneyim seyahat şirketine dönüştürerek küresel perspektifini geliştirip güçlendirmiştir.

 

Özel jetlerle lüks seyahat paketleri geliştirerek, çeşitli girişimlerle, kaliteli şaraplarla ve kendi Luxaviation Müşteri Hizmetleri Eğitim Akademisiyle, markasını sürekli değişen lüks seyahat konseptine uygun olarak geliştirmektedir.

Luxaviation, kurumsal sürdürülebilirliği iş stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak görmektedir.

 

Şirket, sürdürülebilirliği karar alma süreçlerine entegre etmekte, faaliyetleriyle ilgili sosyal ve çevresel sorunları aktif bir şekilde ele almakta ve iş yapış şekillerini sürekli olarak iyileştirmek için çalışmalar yürütmektedir.