Son Dakika

Luxury Collections ® Hotels & Resorts ile ilgili tüm haberler

Marriott International Inc. Otel grubunun lüks kategori otel markası olan Luxury Collection® misafirlerine benzersiz ve otantik deneyimler sunan dünyaca ünlü resort ve otellere sahiptir.

 

1906 yılında Avrupa’nın en ünlü ve ikonik mülklerinin koleksiyonu olarak CIGA® markası ile kurulan The Luxury Collection’ın dünya üzerinde 30’dan fazla ülkede 117 oteli bulunmaktadır.

 

Global kaşifler için dünyanın en heyecan verici destinasyonlarında açılmış olan Luxury Collection Hotels & Resorts’un birçoğu asırlık uluslararası otelleri dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilmektedir.

 

Marka hakkında daha fazla bilgi ve yeni açılışlar için theluxurycollection.com adresini ziyaret edin veya Twitter, Instagram ve Facebook’u takip edin.

 

Luxury Collection, Marriott Rewards®, The Ritz-Carlton Rewards® ve Starwood Preferred Guest®’in (SPG) yerini alan Marriott seyahat programı Marriott Bonvoy’a katılmaktan gurur duyuyor.

 

Program üyelerine küresel markalarının seçkin otellerinde konaklama, puan kazanma ve Elite üyelik avantajları sunuyor. Program hakkında daha fazla bilgi almak için MarriottBonvoy.marriott.com adresini ziyaret edin.