Son Dakika

meydaneticaret.com ile ilgili tüm haberler

10 yılı aşkın tecrübesi ve 40’tan fazla uzman personeli ile müşterilerinin e-ticaret alanındaki rekabetlerini güçlendirmesine yardımcı olan Meydan Bilişim’in yenilikçi projesi meydaneticaret.com; E-ticaret paketleri, özel tasarım, entegrasyon çözümleri ve müşteri hizmetleri olmak üzere 4 alanda hizmet vermektedir.

 

İş dünyasının beklentilerine uyum sağlayan ve kurumsal gelişim ihtiyaçlarına özel çözümler için danışmanlık hizmeti sunan meydaneticaret.com,  kullanıcı dostu ve yüzde 100 SEO optimizasyon desteği ile tasarlanan altyapısı ile hayal edilebilen tüm tasarım seçeneklerine ve iş modeline göre şekillenebilen yönetim paneli sayesinde müşterilerine 360 derece hizmet sunmaktadır.  

 

Önümüzdeki dönemde müşterileri için tam entegrasyon (tüm hizmet sağlayıcılar ile kargo, pazaryeri, ERP, crm), artırılmış gerçeklik, dijital pazarlama, mobil uygulama ve SEO vb. hizmetleri sunmayı planlayan meydaneticaret.com, sektörde ilk 5 firma arasında yer almayı ve Avrupa, Orta Doğu ülkeleri ve Türk Cumhuriyetlerine ulaşmayı hedeflemektedir. 

meydaneticaret.com