Son Dakika

TÜV SÜD ile ilgili tüm haberler

TÜV SÜD Türkiye, gücünü 155 yıllık güvenlik, kalite ve sürdürülebilirlik tecrübesinden alan, tek noktadan teknik servis sağlayan, Türkiye’nin en önde gelen kuruluşlarındandır.

 

TÜV SÜD Türkiye, 1987 yılında, öncelikle endüstri alanında hizmet vermeye başladı. Sektörün lider kuruluşlarına uluslararası standartlarda teknik hizmet sunarak; Türkiye pazarında kısa sürede varlığını güçlendirdi ve 1995 yılında faaliyet alanına yönetim sistemleri denetim hizmeti ile otomotiv, eğitim ve ürün belgelendirme alanlarını ekledi.

 

Hali hazırda günümüze kadar biriktirdiği geniş endüstri tecrübesi ve teknik uzmanlığı; test, ürün belgelendirme, gözetim, denetim, yönetim sistemleri belgelendirme, bilgi hizmetleri ve eğitim konularında teknik hizmet vermemize olanak sağlamaktadır.

 

TÜV, Almanca’da Technischer Überwachungsverein’nin kısaltması olarak; Türkçe’de Teknik Muayene Birliği anlamına gelmektedir. SÜD ise Almanca’da güney anlamına gelen ve TÜV SÜD’ün hikayesinin başladığı yeri ifade eden kalıcı bir anımsatıcıdır.