Son Dakika
Evde, Ofiste, Arabada Maylo Puf Her Yerde!

Evde, Ofiste, Arabada Maylo Puf Her Yerde!

Temizlik kağıtlarında Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanıştıran Maylo, yenilikçi ürünü Maylo Puf ile evde, arabada, ofiste ihtiyaç duyulan her an her yerde elinizin altında. Maylo Puf, hepimizin günlük hayatında karşılaştığı beklenmedik küçük problemli anları “puf anları” tanımıyla anlattığı yeni reklam filmleriyle kullanım alanı çeşitliliğine dikkat çekiyor.

 

Lila Group markalarından Maylo’nun 2018 yılında temizlik kâğıdı sektörünün en yenilikçi ürünü olarak pazara sunduğu Maylo Puf, şimdi yeni reklam filmi serisi ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

 

Türkiye’nin samimi ve yenilikçi markası Maylo’nun sektörde bir ilk olarak tüketicisine sunduğu yumuşacık Maylo Puf, pratik kullanımı sayesinde ihtiyaç duyulan her zaman ve her yerde çözüm sunmasıyla büyük beğeni topluyor. Evde, arabada, ofiste her yerde her an rahatça kullanılabilen, Maylo Puf’un yeni reklam serisinde; kullanım alanının çeşitliliği ve pratikliği vurgulanıyor.

 

Maylo Puf, ilk günden bu yana en çok beğeniyi kullanım alanı çeşitliliği ile alıyor. Çünkü Maylo Puf, kutu yerine kendisi gibi yumuşacık ambalajı ile her yere sığıyor ve saklama kolaylığı sağlıyor. Bu yüzden seyahatler sırasında arabada, çalışırken ofiste, evde salonda, banyoda, mutfakta ve akla gelebilecek her yerde en pratik kurtarıcı olarak yerini alıyor. Cep mendillerine kıyasla bir pakette 150 adet olması ile daha fazla ve daha yumuşak, peçeteye göre çek-al kullanımı ile daha pratik, kutu mendile göre fiyatı ile daha ekonomik oluşu, Maylo Puf’u ihtiyaç listelerinin en başına taşıyarak deneyenlerin vazgeçilmezi haline getiriyor.

 

Maylo Puf’un Reklam Filmi Serisi Yayında!

Maylo Puf, 3 farklı yeni reklam filmi serisi ile ekranlarda yerini alıyor. Reklam filmlerinde Maylo Puf’a ihtiyaç duyulan beklenmeyen anlar ‘Puf Anları’ şeklinde nitelendiriliyor. Hepimizin günlük hayatında sık sık karşılaştığı bu ‘Puf Anları’nda ise Maylo Puf ile küçük problemleri büyütmeden hayata devam etmenin yolu anlatılıyor.

 

‘Maylo Puf’un yeni reklam serisinin ilk filminde bir anne arabayı çalıştırmaya hazırlanırken, dikiz aynasından baktığı sırada küçük kızının çilekli yoğurdunu afiyetle yerken ağzını kirlettiğini görüyor. Anne, tam endişeye kapılıp eliyle kızının ağzını silecekken Maylo Puf imdadına yetişiyor, annenin ve küçük kızın mutlulukları ekrana yansıyor. Küçük kızının ağzını, Maylo Puf ile silen anne yoluna mutlulukla devam ediyor.

 

Maylo Puf’un ikinci reklam filminde, maç izlerken atıştırmalık bir şeyler yiyen arkadaş grubundan birinin telefonu çalar, sevgilisi arıyordur. Elleri yağlı olduğu için sevgilisinden gelen telefonu açamayan genç adam panik dolu gözlerle arkadaşlarından yardım isterken, bir anda Maylo Puf belirir. Maylo Puf’u gören gencin şaşkınlığı mutluluğa dönüşür. Elini Maylo Puf ile temizleyen genç, sevgilisinin telefonunu gülümseyerek açar.

 

Üçüncü reklam filminde ise çalışırken mola verip kahve pişiren ve bin bir uğraşla kahveyi dökmeden çalışma masasına götürmeyi başaran genç adam, tam fincanı masaya koyduğu anda kahveyi döker. O anda beliren Maylo Puf, genç adamın imdadına yetişir.

 

Diğer tüm Maylo ürünlerinde olduğu gibi Maylo Puf’un satışından elde edilen gelirin bir kısmı da Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı’na aktarılıyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.