Son Dakika
Hero Baby Ürünleri, Baba Şefkati ile Üretiliyor

Hero Baby Ürünleri, Baba Şefkati ile Üretiliyor

Bebeklerinin sağlıklı gelişimi için doğanın zengin hazinesi olan sebze, meyve ve tahılları, güvenli, besleyici ve doyurucu ürünlerinde bir araya getirerek ailelerin en kıymetlileri olan bebeklerle buluşturan Hero Baby Türkiye, yalnızca annelerin değil babaların da vazgeçilmez destekçisi olarak ön plana çıkıyor.

135 yıllık köklü geçmişiyle İsviçreli Hero Baby’nin Türkiye operasyonunun farklı departmanlarında çalışan uzman babalar, her bir ürünü baba şefkatiyle geliştiriyor ve sofralarına gelen bebeklerin gelecek adımlarını güvenle atmasına destek oluyor. Ebeveyn dostu olarak öne çıkan marka, yeni doğan bebeklere sahip çalışan babalarına da bebekleriyle vakit geçirmelerini babalık izniyle olanak sağlıyor. Üstelik erkek çalışanların %73’ünün baba olması da, şirket değerlerinden birisi olan “aile” değerini de pekiştirme fırsatı suınuyor.

Doğanın iyiliğini yansıtan bebek mamaları, babaların bebekleri için önemli tercihleri arasında bulunuyor. Uzmanlar, ek gıdaya geçiş döneminde bebeklerin babalarıyla arasındaki iletişimin beslenme rutinlerinin de geliştirdiğini vurguluyor ve ilişkilerini de olumlu yönde etkilediğini ifade ediyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Bebeklerin Vazgeçilmezi Prebiyotikler Hero Baby Kavanozlarında!

Bebeklerin Vazgeçilmezi Prebiyotikler Hero Baby Kavanozlarında!

Bebek beslenmesinde besleyici içerikleri kavanoz mamalarında sunan Hero Baby, bebekler için prebiyotik lifleri vitaminler ile …