Son Dakika

KİP İLE SEVDİKLERİNİZİN TARZINA İLHAM VERİN!

Erkek moda markası KİP, Sevgililer Gününde sevdiklerinizin tarzına ilham verecek çok sayıda hediye seçeneğiyle mağazalarda ve www.kip.com.tr ’de sizi bekliyor. 

Sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Günü için onu mutlu edecek bir hediye alma telaşına girenlere, KİP kış koleksiyonu çok sayıda iddialı hediye seçeneği sunuyor. Özellikle evlerde daha çok vakit geçirmeye başladığımız bu günlerde sportif şıklık sunan, rahat ve trend tasarımlardan oluşan KİP 2020-21 koleksiyonu, Sevgililer Günü hediye alışverişlerinin de gözdesi olacak.

Trikolar, sweatshirtler, hırkalar, spor yelekler, denimler, joggerlar ayrıca aksesuar grubundaki farklı renk ve desenlerdeki kaşkoller ve deri eldivenlerle Sevgililer Gününde sevdiklerinizin tarzını KİP’leyin.

KİP’in birbirinden şık tasarımları arasından seçim yapmakta zorlananlar ise KİP mağazalarından satın alabilecekleri GiftCard ile hediye seçimlerini sevdiklerine bırakabiliyor.

KİP ayrıca Sevgililer Günü hediye alışverişlerinde ister mağazadan, ister www.kip.com.tr’den ya da görüntülü arama ile uzaktan servis seçeneği de sunuyor. Randevu almak için (212) 484 0 494’ü aramak yeterli.

#hediyeleşmekgüzeldir

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

ekici-ile-peynir-askiyla-dolu-bir-sevgililer-gunu

Ekici ile Peynir Aşkıyla Dolu bir Sevgililer Günü

Ekici, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı dijital kampanya ile peynir sevdalılarını bu önemli günlerinde de yalnız …