Son Dakika
MUTFAĞIN UZMANI THERMOMIX İLE EVDEKİ MALZEMELER DEĞERLENİYOR

MUTFAĞIN UZMANI THERMOMIX İLE EVDEKİ MALZEMELER DEĞERLENİYOR

Dijital mutfak aleti Thermomix, online tarif platformu Cookidoo ile hemen her evde bulunan temel malzemelerle yemek yapmanın keyfini yaşatıyor. Kolay ve pratik tariflerden herkesin bilmediği farklı tariflere kadar uzman şefler tarafından onaylanan yemek tarifleri Cookidoo ile elinizin altında yer alıyor. Sebze yemeği, pirinçli nohutlu pırasa yemeği, köfteli kabak spagetti, brokoli salatası, fellah köfte Cookidoo’da malzeme türüne, porsiyona, pişirme süresine, zorluk derecesine, diline, ülkesine göre bulabileceğiniz yemekler arasında…

 

Sofraları şenlendiren sınırsız tarifler

Thermomix® TM6’nın ekranından direk görebileceğiniz Cookidoo® hesabı ile 60 binden fazla tarife ulaşılabiliyor. Rehberli pişirme fonksiyonunu destekleyen Cookidoo®, Türkçe dil seçeneğiyle birlikte 12 farklı dilde dünya tariflerini bulunduruyor. Böylece daha önce hiç denenmemiş dünya mutfağından yemekler sofralara renk katıyor.

 

Cookidoo® aynı zamanda kullanıcılara beğendiği tarifleri kaydetme, koleksiyonlar oluşturma, haftalık planlayıcı, alışveriş listesi oluşturma, paylaşma gibi özellikleriyle kişiselleştirme imkânı sunuyor. Kullanıcıların daha önce pişirdiği yemekleri ve beğendiği yemekleri hafızasında tutarak da tavsiye tarifler veriyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

THERMOMIX İle Klasik ve soğuk lezzetleri hazırlamak çok kolay!

THERMOMIX İle Klasik ve soğuk lezzetleri hazırlamak çok kolay!

Tüm coşkusuyla gelen yaz mevsiminde, içimizi ferahlatan lezzetlere ihtiyaç duyarız. Sıcak yaz gecelerinde esen serin …