Son Dakika
Neova Sigorta’nın iletişim ajansı Excel İletişim ve Algı Yönetimi oldu

Neova Sigorta’nın iletişim ajansı Excel İletişim ve Algı Yönetimi oldu

Türkiye’de katılım sigortacılığı sektöründe yüzde 50,72 piyasa payıyla ilk sırada yer alan Neova Sigorta’nın tüm iletişim faaliyetleri; hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

Türkiye’nin ilk katılım sigortacılığı şirketi olan Neova Sigorta’nın tüm iletişim faaliyetleri, hizmet verdiği tüm paydaşlarını “sürekli” başarıya taşımayı misyon edinen Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek. Excel İletişim ve Algı Yönetimi, yeni iş birliği kapsamında Neova Sigorta’nın kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, medya iletişimi, kriz iletişimi, konu ve gündem yönetimi, sosyal sorumluluk yönetimi ve dijital iletişim alanlarında hizmet verecek.

Katılım sigortacılığı esaslarına göre 2009 yılında hayat dışı sigortacılık alanında kurulan ve 2020 yılında yüzde 100 Kuveyt Türk iştiraki olan Neova Sigorta, müşterilerine trafik sigortası, kasko, konut sigortası, DASK, işyeri sigortası, yangın, mühendislik, ferdi kaza gibi sigorta ürünleri sunuyor. Türkiye Sigorta Birliği verilerine göre Neova Sigorta, katılım sigortacılığı sektöründe yüzde 50,72 piyasa payıyla ilk sırada yer alıyor. Neova Sigorta aynı zamanda 2020 sonu Türkiye Sigorta Birliği (TSB) verilerine göre hayat dışı sigorta şirketleri arasında 9. sırada yer alıyor.

Sektörde çeyrek asrı geride bırakan Excel İletişim ve Algı Yönetimi ise ulusal ve uluslararası pek çok başarı ve ödülün de sahibi olarak birçok kuruluş, marka, sivil toplum örgütü ve kamu kurumuna marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Neova Katılım Sigorta’nın Pazarlama, Satış Genel Müdür Yardımcısı Habip Çetinkaya oldu

Neova Katılım Sigorta’nın Pazarlama, Satış Genel Müdür Yardımcısı Habip Çetinkaya oldu

22 yıldır sigorta sektöründe önemli görevler üstlenen Habip Çetinkaya, Neova Katılım Sigorta’da Pazarlama, Satış Genel …