Son Dakika
SEVDİKLERİNİZE ÇOCUKSU MUTLULUĞU ARMAĞAN EDİN

SEVDİKLERİNİZE ÇOCUKSU MUTLULUĞU ARMAĞAN EDİN

Çocuk ya da büyük herkesi mutlu eden HARIBO, Sevgililer Günü’ne özel konsept kutulu Altın Ayıcıklarla sevdiklerinize farklı ve mutluluk dolu bir hediye vermenin anahtarını sunuyor. Sevgililer Günü için satışa sunduğu özel kalpli kutunun içinde 25 adet 12,5 gramlık Altın Ayıcık ürünü bulunuyor. HARIBO ile sevdiklerinizi mutlu etmenin bir diğer alternatifi ise, Hariboshop.com üzerinden satışa sunulan Sevgililer Günü Paketi.

Çocuk ya da büyük herkesi mutlu eden HARIBO, Sevgililer Günü kutusunu satışa sundu. Sevgililer Günü’ne özel olarak hazırlanan HARIBO Kalpli Kutu; 25 adet 12,5 gramlık Altın Ayıcık ürünü ve özel tasarım kalpli kutusu ile sevdiklerine çocuksu mutluluğu armağan etmek isteyenler için hazır. 39,90 TL satış fiyatıyla, bu özel kalpli kutuya D&R, Migros ve Hariboshop.com üzerinden ulaşmanız mümkün.

HARIBO’nun Sevgililer Günü’nde kalpleri ısıtacak bir diğer hediye alternatifi ise Sevgililer Günü Paketi. Hariboshop.com üzerinden 77,90 TL olarak satışa sunulan bu paketin içerisinde, 1 adet Haribo Kalpli Kutu, 1 adet Haribo Altın Ayıcık, Haribo Happy Cola, Haribo Worms, Haribo Berries, Haribo Tropifrutti, Haribo Chamallows Rubino ve 2 adet Haribo Chamallows Chocolate bulunuyor.

HARIBO, Sevgililer Günü’ne özel ürün ve paketiyle, sevdiklerinize çocuksu mutluluk hediye etmenin en tatlı alternatiflerini sunuyor.

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

Sevgiliye teknolojik hediyeler

Sevgiliye teknolojik hediyeler

Evden çalışan ve kişisel bakımı için kuaföre gitmeye zamanı kalmayan sevgililer için MediaMarkt Türkiye, saç …