Son Dakika
Tahılların Besleyiciliği Meyvelerin Lezzeti ile Buluşuyor

Tahılların Besleyiciliği Meyvelerin Lezzeti ile Buluşuyor

Annelerin vazgeçilmezi Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, içeriğinde bulunan vitamin ve minerallerin yanı sıra yulaf ve meyve püreleriyle bebeklerin beslenme rutinlerine eşlik ediyor. Dengeli bebek beslenmesinde kritik önem taşıyan tahıllı kaşık mamalar, Hero Baby’nin uzmanlığı ve kalitesiyle vitamin ilaveli bir içerikle sunuluyor. Özenle seçilen tahıllarla hazırlanan Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, bebeğin günlük vitamin ve mineral ihtiyacını* karşılamasına da destek oluyor.

Bebeklerin severek yediği tahıllı kaşık mamalar, ayrıca miniklerin damak tadının gelişmesinde de ön plana çıkıyor. Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamalar, sağlık profesyonellerinin tavsiyesi ile sebze ve meyve püreleriyle de rahatlıkla karıştırılırken, aynı zamanda bebeklerin karınlarını doyurarak, sahip oldukları besin değerleri ile bebeklerin kalsiyum, demir ve çinko ihtiyacının karşılanmasına da yardımcı oluyor.

Kahvaltı, ara öğün ya da uyku öncesinde bebeklerin keyifle tükettiği tahıllı kaşık mamalar, meyveleri, vitamin ve mineralleriyle bebek sofrasının vazgeçilmezi olurken, tahıl içeriği ile besleyiciliği ve pratikliğiyle annelerin kurtarıcısı oluyor.

*Ambalajlarda belirtilen enerji ve besin öğeleri tablosundaki %BRD oranlarında.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Bebeklerin Vazgeçilmezi Prebiyotikler Hero Baby Kavanozlarında!

Bebeklerin Vazgeçilmezi Prebiyotikler Hero Baby Kavanozlarında!

Bebek beslenmesinde besleyici içerikleri kavanoz mamalarında sunan Hero Baby, bebekler için prebiyotik lifleri vitaminler ile …