Son Dakika

Ticket Restaurant Edenred ve Popeyes®’tan çifte kampanya

Avantajlı iş birlikleri ve kampanyalarla Ticket Restaurant yemek kartı kullanıcılarını ayrıcalıklı hissettirmeyi hedefleyen Edenred, Popeyes® iş birliğiyle biri gel-al hizmeti diğeri Tıkla Gelsin® üzerinden verilen sipariş olmak üzere iki yeni kampanya birden başlattı.  11 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanyalar ile Ticket Restaurant yemek kartı sahipleri, Popeyes®’ın en sevilen menülerine indirimli fiyatlarla ulaşabilecek, birbirinden lezzetli menülerin tadını doya doya çıkarabilecek.

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında şirketlere ve çalışanlara tasarruf sağlayarak hayatı kolaylaştıran ve tüm faaliyetlerinde kullanıcı memnuniyetini ilk sıraya taşıyan Edenred Türkiye, yaptığı kampanyalarla kart kullanıcılarına cazip fırsatlar sunmaya yeni yılda da devam ediyor. Popeyes® ile yeni yılın ilk günlerine özel iki kampanya birden başlatan şirket, kullanıcılarına hem doyurucu hem de uygun fiyatlı dışı çıtır çıtır, içi yumuşacık terbiyeli tavuklarıyla lezzet ziyafeti yaşatıyor.

Ticket Restaurant kart sahiplerine Chicken Cheese Deluxe Menü gel-al servisle yalnızca 17,50 TL

11 Şubat 2021 tarihine kadar tüm Popeyes® şubelerinde geçerli olacak ilk kampanya kapsamında, Gel Al hizmeti aracılığıyla Chicken Cheese Deluxe Menü satın alan Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri, orta boy içecek ve orta boy patatesin dahil olduğu bu lezzetli menüye 21,95 TL yerine yalnızca 17,50 TL’ye sahip olabiliyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Ticket Restaurant yemek kartı kullanıcılarının kampanya kodlarını 11 Şubat 2021’e kadar MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden almaları gerekiyor. Kodlarını alan kullanıcıların, Popeyes® şubelerine giderek verecekleri siparişlerinde yetkililere kampanya kodunu göstermeleri ve ödemelerini Ticket Restaurant Yemek Kartı ile yapmaları yeterli oluyor. Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, ayrıca kampanyadan tek bir gün değil, yeni bir kampanya kodu alarak her gün yararlanabiliyor. Gel-Al siparişlerde geçerli olan kampanya; havalimanı restoranları ve paket servis hariç tüm Popeyes® şubelerinde hafta içi her gün saat 20.00’ye kadar geçerli.

Popeyes®’tan Ticket Restaurant kart kullanıcılarına özel paket servis menüsü

Yalnızca Tıkla Gelsin®’de geçerli olacak ikinci kampanya ile Popeyes®, Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları için özel bir menü sunuyor.  Kampanya kapsamında Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri 1 adet Popchicken Sandviç, 1 adet Chicken Cheese Deluxe Sandviç, 10’lu Soğan Halkası, büyük boy patates ve 1 litre içecekten oluşan bu doyurucu menüye 56,47 TL yerine yalnızca 34,99 TL’ye ulaşabiliyor. 11 Şubat 2021 tarihine kadar devam edecek kampanyadan yararlanmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcılarının ilk olarak Tıkla Gelsin®’e üye olmaları sonrasında ise indirim kodlarını www.tiklagelsin.com sayfası veya Tıkla Gelsin® mobil uygulaması üzerindeki Kupon Kodu alanına girip siparişlerini tamamlamaları gerekiyor.

Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları kampanya kodlarına 11 Şubat 2021’e kadar MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden kolayca erişebiliyor. Kullanıcıların kodları ile indirimli fiyatlardan yararlanabilmeleri için ödemelerini sistem üzerinden “TicketKart” seçeneği ile yapmaları gerekiyor. Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, bu kampanyadan da tek bir gün değil, yeni bir kampanya kodu alarak her gün yararlanabiliyor.

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

Yenilikçi ve teknolojik ürünlerle hayatı kolaylaştıran Siemens Ev Aletleri’nin vazgeçilmezi olan Siemens EQ300 Tam Otomatik Kahve …